17 de desembre del 2013

Llum de la Pau i Nadal Escolta

DIES 21 I 22 DE DESEMBRE

Lloc d’acampada: Antiga parròquia de Castellitx (Algaida).


Lloc de trobada: dissabte 21  a les 9:30 a l’esglèsia de Sant Felip Neri a Palma (Carrer Sant Felip Neri, 1 a prop del mercat de l’Olivar) Després de la cel.lebració de la Llum de la Pau, un bus ens durà fins a Algaida. 

              PREU  7€


El diumenge els pares han de venir a les  10.30h. L’hora dels adeus està prevista a les 15:00h

Què han de dur? Camisa d’unitat, foulard (si es té), roba còmoda, roba d’ abrig, roba de recanvi, sac de dormir, esterilla, capelina, llanterna/frontal, cantimplora ben plena…

Menjar:
Al.lots: Per dissabte: Berenar de mig matí, dinar, berenar horabaixa i, sopar.              Per diumenge: berenar del matí.


Pares: Dinar per compartir diumenge. Els pares de: Ferrerets, Llops i Rangers, salat. I, els pares de: Pioners i Ruta, beguda i dolç.


COM ARRIBAR-HI

Un cop arribeu a Algaida, heu d’anar en direcció cap a Llucmajor, per la carretera MA-5010. En veure el piló del Km 6, a 50 metres mes endavant heu d’agafar la desviació a mà esquerre. Hi ha un indicador lila que indica “Antiga Parròquia de Castellitx” Heu de seguir recte per aquest camí fins arribar a una bifurcació amb un Stop. Gireu a l’esquerre i seguiu recte fins arribar a les cases de la possessió de Castellitx. Després de pasar les cases arribareu a l’Ermita.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada